Eten & Drinken

Stravinsky eten, drinken en slapen

Stravinsky eten, drinken en slapen
Burgemeester Jansenplein 20
7551 ED Hengelo

Eten, drinken en slapen. Voor ons een feestje om het jou allemaal te bieden. Met maar één doel: dat jij geniet.

Ongeacht of je nou zakelijk of privé komt genieten. Of je kiest voor 3 gangen of een snelle bite. Of je dagelijks aanschuift of op die ene bijzondere dag in het jaar. Met kroost of juist romantisch met z’n tweetjes. We zorgen ervoor dat jij geniet.

Gratis WiFi, je GSM opladen, gratis kraanwater, gastvrije bediening en van donderdag t/m zondag brengen wij jou na jouw diner gratis met onze fietstaxi naar het theater, de bioscoop of naar jouw auto. Allemaal extraatjes voor jou, die wij graag inzetten om een lunch, diner of borrel bij ons compleet te maken. Gewoon, omdat het kan!Stravinsky eten, drinken en slapen | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 11.00 – 23.00 uur
Dinsdag: van 11.00 – 23.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 00.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 02.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zondag: van 12.00 – 23.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen