Zien & Doen

Stichting Zorggroep Erve het Geurts

Stichting Zorggroep Erve het Geurts
Geurdsweg 20
7554 PH Hengelo

Zorggroep Erve het Geurts heeft een Rustpunt voor fietsers en wandelaars. Daarnaast is er ook een kleine landwinkel met zelfgemaakte ambachtelijke producten op het gebied van bijvoorbeeld fruit, bloemen en kruiden.

Deze activiteiten worden uitgevoerd door mensen volwassenen met (vroege) dementie of een andere cognitieve/sociale hulpvraag. Door een goede begeleiding kunnen deze mensen hun persoonlijke talent en kracht aanspreken. Zo kunnen we het over kansen, in plaats van over problemen hebben: het gaat bij Erve het Geurts om wat er wel kan. Kom gerust een kijkje nemen als de dagbesteding open is. Indien gesloten, is er zelfbediening mogelijk, want in de kast onder de waterput op het erf staat van alles om zelf koffie of thee te zetten en dergelijke.

Vanaf Erve het Geurts kan je de wandeling Rondje Oele maken. De route vind je hier: Wandelroute Rondje OeleStichting Zorggroep Erve het Geurts | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 09.30 – 16.30 uur
Dinsdag: van 09.30 – 16.30 uur
Woensdag: van 09.30 – 16.30 uur
Donderdag: van 09.30 – 16.30 uur
Vrijdag: van 09.30 – 16.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen