Steun lokale ondernemers

Samen staan we sterk in deze lastige tijden. Hoe kunnen wij de lokale ondernemers toch steunen? Steun de ondernemers bijvoorbeeld door het kopen van een cadeau- of dinerbon. Je investeert nu en geniet er later van.

Koop een cadeaubon van jouw favoriete winkel of restaurant

 • Eetcafé De Blauwe Engel
  Koop een dinerbon voor € 50,- en ontvang een aangename verrassing tijdens je bezoek. Bij een dinerbon van €100,- ontvang je naast een aangename verrassing ook een fles wijn naar keuze. Op de Facebookpagina van de Blauwe Engel staat al info.
 • Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal
  Help ook de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal om deze periode zonder inkomsten door te komen. Koop een waardebon. Zo draag je een steentje bij en kunnen ze straks hun deuren weer openen en proosten op de toekomst. De bon is in te leveren voor lunch, diner, borrel, high beer, vergaderarrangementen, bierpakketten en merchandise.
 • Vandaag Concept Store
  Koop een kadobon via de website van Vandaag Concept Store en je krijgt 20% extra op de kadobon.
 • Knetter
  Een steuntje in de rug voor Knetter. Koop nu een cadeaubon, waardebon voor een sweet tea of een strippenkaart voor koffie/ thee. Zo help je ze deze moeilijke tijd door.
 • Katdeau
  Ook een steuntje in de rug voor Katdeau. Koop in de webshop om ze deze periode door te helpen. Ophalen van je bestelling kan op zaterdag tussen 10 en 11 uur.
 • Wagenaar Mode
  Koop bij Wagenaar Mode voor 6 april een cadeaubon van € 50,- dan betaal je nu maar € 40,-.
 • Movie Unlimited
  Bestel bioscoopbonnen via de webshop van Movie Unlimited. Een leuk kado voor die ene vriend of vriendin of gewoon voor jezelf.
 • Holsbeek Optiek
  Nog niet de stad in voor een nieuwe bril? Met deze waardebon wacht je nog wel even.  Koop bij Holsbeek een bon van €35, € 50 of € 100 en je shoptegoed wordt €50,-, €75 of €125.

Tshirt

Steun Good Fellows deze bizarre maar ook onzekere tijden. Koop een t-shirt kopen met het logo van café Good Fellows. Deze actie is in samenwerking met Flugel (fls company) het shirt kost €14,95 en hiervan gaat €5,- naar Good Fellows. De overige €9,95 zijn voor shirt en druk kosten. Ga naar www.ilovedehoreca.nl en bestel jouw shirt.

Terug naar overzicht

 

 

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen