Berichten

Sterren op je bord

Sterren op je bord

Sterren op je bord

Vorige week kwam de nieuwe Lekker500 uit met Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink, bekroond met één Michelinster, in de top 100 van beste restaurants van Nederland. Daar mogen we best trots op zijn! Ze zijn te vinden op plek 64.

Heb jij al eens gegeten bij ’t Lansink? Uit eten bij dit restaurant is een echte belevenis. Je wordt heerlijk in de watten gelegd onder het genot van mooi vlees of verse vis en smaakvolle groenten. De gerechten zijn aangepast aan het seizoen, bestaande uit de specialiteiten van vandaag. Met passie klaargemaakt door patron cuisinier Lars van Galen. De sfeer van toen, met de kwaliteit van nu. Die combinatie maakt Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink zo uniek. Ga voor een menu, bijvoorbeeld ‘Saisonnier’, aangepast aan het seizoen of kies voor a la carte gerechten als Dutch Yellowtail, jonge runderhaas en sluit af met iets zoets of kaas.

Zoek je een avond waar je urenlang kan tafelen in een intieme omgeving, dan ben je hier aan het juiste adres. En een keer iets speciaals? Boek dan een chef’s table. Vanaf hier kijk je mee in de keuken en kun je ervaren hoe Lars van Galen en zijn witte brigade je gerechten en die van de andere gasten bereidt.

Tuindorp

Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink vind je in de prachtige wijk Tuindorp ’t Lansink. Zeker de moeite waard om hier een keer rond te wandelen.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen