Eten & Drinken

Steakhouse Royal Argentina

Steakhouse Royal Argentina
Marktstraat 15A
7551 DR Hengelo

Heb je zin in een gezellige avond uit in de warme sfeer van Argentinië? Dan ben je bij Steakhouse Royal Argentina aan het juiste adres. Met heerlijke vlees- en visgerechten van de lava-grill en een uitgebreide wijnkaart is jouw avond compleet.

Steakhouse Royal Argentina staat voor goede kwaliteit van producten en service. Je staat als gast dan ook heel de avond centraal. En met 52 zitplaatsen in totaal is er ook een mogelijkheid om voor groepen tot 24 personen te reserveren. Daarnaast is er in overleg ook mogelijk om gerechten buiten de kaart om te bestellen.Steakhouse Royal Argentina | Hengelo Promotie

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: van 17.00 – 22.00 uur
Donderdag: van 16.00 – 22.00 uur
Vrijdag: van 16.00 – 22.00 uur
Zaterdag: van 16.00 – 22.00 uur
Zondag: van 16.00 – 22.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen