Zien & Doen

Stal Driene

Stal Driene
Drienerschoolweg 5
7552 PC Hengelo

Gelegen in de schitterende bosrijke en landelijke omgeving tussen Hengelo en Enschede is Stal Driene gevestigd op een mooie Twentse boerderij.

Stal Driene verzorgt diverse dagtochten en activiteiten voor een gezellige bruiloft, personeelsfeest, familiefeest enzovoort. De hilarische en nostalgische oud Twentsche boerenspelen zorgen voor een gezellige feeststemming. Genieten van de heerlijkste buffetten en drankjes kan in onze mooie boerenfeestzaal.

Koetsverhuur
Een mooi aangeklede koets, voortgetrokken door statige grote zwarte Friezen en bestuurd door twee koetsiers in gekleed in smaakvol livrei. Een romantischer en elegantere manier van bruidsvervoer bestaat er niet!
Stal Driene heeft de beschikking over diverse mooie bruidskoetsen en volgkoetsen die u kunt huren voor uw vervoer naar diverse bruiloftslocaties. Kijk snel bij Koetsen.

Huifkarren
Een leuk feestactiviteit is een toch met een van onze huifkarren. Naast dat deze te huren is als bijvoorbeeld volgwagen bij een bruiloft, kunt u ook compleet verzorgde tochten maken door het mooie Twentse landschap. U kunt onderweg ook leuke activiteiten doen voor bijvoorbeeld uw familiefeest of personeelsfeest. Wat dacht u van een heerlijke uitgebreidde picknick?

Feesten in nostalgische ambiance
Ook voor een gezellig feest of borrel kunt u bij ons terecht. Stal Driene heeft een feestzaal voor ongeveer 65 personen.
In de gezellige feestzaal vindt u nog veel authentieke onderdelen van de mooie stal die het vroeger was. De zaal heeft de ambiance van een nostalgische boerderij. Het heeft een ruime bar en is uitgerust met moderne voorzieningen. Voor de zaal is het gezellige beschutte terras, zodat u zelfs bij minder mooi weer heerlijk buiten kunt zitten.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen