Zien & Doen

Stadswandeling Hengelo

Stadswandeling Hengelo
Markt 8
7551 CG Hengelo

In circa 1 uur kun je een stadswandeling maken om een indruk te krijgen van het centrum van Hengelo.

 

Wat is Hengelo? Hengelo is – inclusief Beckum en Oele – een middelgrote gemeente in hartje Twente met 81.000 inwoners. Een stad van verbindingen, modern, met een rijk cultureel aanbod in een prachtig groene omgeving. Hengelo is een aangename stad om te wonen, te werken en… te bezoeken! Wandel een rondje door de binnenstad van Hengelo met de stadswandeling. Met deze route krijg je een indruk van het centrum van Hengelo.

De Stadswandeling Hengelo is gratis af te halen bij  Hengelo Promotie, Markt 8 of download de Stadswandeling Hengelo meteen.

Zoek je meer inspiratie voor wandelen in en rondom Hengelo kijk dan eens op de bij zien & doen welke wandel- en fietsroutes er in Hengelo zijn. Bijvoorbeeld een rondje Oele, Lonnekermeer of wandelen met één van de wandelkaarten Twente. Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen