Zien & Doen

Stadspark ‘t Weusthag

Stadspark ‘t Weusthag
Van Alphenstraat 25-27
7556 TJ Hengelo

De vereniging vrienden van het Weusthag is een burgerparticipatie, met als doel een burgerpark te laten ontstaan door mensen en initiatieven met elkaar te verbinden.

Landschapspark

Gelegen in het noorden van Hengelo en begrensd door de woonwijken; Hengelose Es, Slangenbeek, Roershoek en bedrijventerrein Westermaat, ligt Het Weusthag.

Een landschappelijk gebied dat moet uitgroeien tot een volwaardig landschapspark. Het Weusthag is een plek waar mensen samen kunnen komen. Een plek waar bezoekers zich bewust zijn van alle schoonheid en mogelijkheden die het park heeft. Het Weusthag ademt op alle fronten ‘verbinding’ uit. Fysiek vanwege de A1, de stadsrand en de aanleg van bijvoorbeeld wandel-, sport- en kunstroutes. Maar ook verbinding van mensen. Cultuurliefhebbers, sportfreaks en natuurvrienden. Allen worden zij samengebracht in Het Weusthag, park van verbinding.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen