Berichten

Springkussenfestival Hengelo

Springkussenfestival Hengelo

Zondag 30 september komt het grootste springkussen van Europa naar Hengelo. Van 12 tot 17 uur is het marktplein één groot springparadijs. En helemaal gratis te bezoeken!
The World Tour, zo heet het grootste springkussen van Europa. Met afmetingen van maar liefst 42x20x7 meter een super grote attractie en een hele beleving. Het springkussen bestaat uit verschillende bezienswaardigheden uit de wereld. In een vogelvlucht kun je een bezoekje brengen aan de wilde dieren in Afrika, de pyramides in Egypte of de Chinese Muur.

Naast The World Tour zijn er nog 10 verschillende springkussens voor jong en oud. De kleinste springkussens zijn voor de kleintjes, 3 t/m 5 jaar. Voor de andere springkussens is de leeftijd 5 t/m 14 jaar.  Ook is er een gezellig randprogramma met een DJ en foodkramen o.a. Vietnamese loempia’s, Caribische snacks en een suikerspin en popcornkraam.

Koopzondag
Zondag 30 september is het ook koopzondag in de binnenstad van Hengelo. De winkels zijn van 12 tot 17 uur geopend.

Zomerfestival
Het springkussenfestival is de afsluiter van het Zomerfestival. In de zomermaanden was er elke woensdagmiddag en kidsmiddag en op het Schouwburgplein was er een echt stadsstrand STRAND074. De gemeente Hengelo, Hengelo Promotie en Stichting Centrummanagement Hengelo organiseerden het Zomerfestival met evenementen voor jong en oud, in en rond de binnenstad. De partijen wilden gedurende de werkzaamheden die de komende jaren vanuit het Actieplan Binnenstad worden uitgevoerd, zorgen voor meer evenementen en activiteiten in de binnenstad. Dit Zomerfestival was daarvan het eerste voorbeeld.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen