Zien & Doen

Spoorfietsen Hengelo

Spoorfietsen Hengelo
Kuipersdijk 48a
7552 BJ Hengelo

Waar vroeger de stoomtreinen van de GOLS en de goederentreinen van de AKZO reden kunt u nu spoorfietsen over echte treinrails. Het spoorfietstraject Hengelo – Twekkelo is het eerste Nederlandse spoorfietstracé en breidt zich langzaam uit!

Rij langs overwegen, bruggen en sluis  en proef de sfeer van vroeger. Het ene moment rijdt u nog in de stad langs de Kuipersdijk om het volgende moment al een brug te passeren over een weg om even later ruim 8 meter boven het water van het Twentekanaal te fietsen. Beleef en ontdek Twente op echt unieke wijze en koop uw kaartje in de abri van Hengelo of reserveer uw rit via de website.
Alle dagen van de week, vanaf 30 maart 2018 tot eind oktoberDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen