Zien & Doen

Speeltuin Vogelkwartier

Speeltuin Vogelkwartier
Leeuwerinkstraat 36
7557 CE Hengelo

‘Peuterspeelzaal ’t Vogelkwartier is een peuterspeelzaal waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zich kunnen voorbereiden op de basisschool.

Zij krijgen bij ons volop de gelegenheid om met leeftijdsgenootjes te leren spelen. Omdat het kind op deze leeftijd druk bezig is met de ontdekking van zichzelf en de wereld om zich heen wordt tijdens de speeluren zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de ontdekkingsdrang van het kind.

Er zijn tal van mogelijkheden tot vrij spelen in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Tevens worden er door onze ervaren peuterleidsters regelmatig activiteiten aangeboden om het kind de kans te geven tal van vaardigheden te ontwikkelen. Indien de weersomstandigheden het toelaten maken wij gebruik van de buitenspeeltuin, natuurlijk ook onder deskundig toezicht van de peuterleidsters.

De groepen bestaan uit 14 kinderen die worden bijgestaan door twee peuterleidsters. Aanmelden kan via Spring! peuterspeelzalen Hengelo.Speeltuin

Bij ons zijn de kinderen ingedeeld in twee groepen naar voorkeur van de ochtenden:

  • Dinsdag- en donderdagochtend van 8.45-11.15
  • Woensdag en vrijdagochtend van 8.45-11.15


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen