Zien & Doen

Speeltuin Sterrentuin

Speeltuin Sterrentuin
Neptunusstraat 51
7557 XX Hengelo

De Sterrentuin is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de wijk. Zij biedt de bewoners van de wijk een ontmoetingsplek voor jong en oud. Vele verenigingen hebben hun vaste plek gevonden in onze accommodatie.

In de ontmoetingsruimten hebben vele biljart verenigingen een vaste basis, en in de grote zaal treft u bijna elke avond sportieve bridge evenementen. De grote zaal wordt ook gebruikt voor gym en bewegingsactiviteiten georganiseerd voor en door de buurt. Daarnaast zijn er nog vele andere kleinere zalen waar ook u uw activiteit voor de buurt kunt houden.

Jongerensoos

De Jongerensoos heeft een eigen ingang. Hier worden activiteiten aangeboden door Wijkracht/Scala.

Speeltuin

Naast het wijkcentrum is er ook een speeltuin, waar het Kasteel een echte eyecatcher is. Dit bouwwerk is volledig door de buurt tot stand gekomen. De speeltuin biedt vermaak voor de jongere kinderen. Het bijzondere van n de speeltuin is dat deze ook toegankelijk is buiten de openingstijden van het wijkcentrum.Speeltuin

Maandag: van 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: –
Zondag: –Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen