Zien & Doen

Speeltuin Prins Bernhardplantsoen

Speeltuin Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Aan de rand van het centrum van Hengelo ligt het Prins Bernhard Plantsoen. Een overzichtelijk groen park met monumentale bomen. Dit stadspark in Engelse landschapsstijl kenmerkt zich door gebogen lijnen.

Het park is uitermate geschikt voor een wandeling met de kids. De kids kunnen hier lekker rennen, rondjes fietsen of verstoppertje spelen achter de mooie bomen.Vanaf het terras heb je zicht op de speeltuin.

De speeltuin

In deze grote zandbak staat een piratenschip met glijbaan en klimwand. Er is een leuke waterpomp met waterbaan waardoor de kids naar hartenlust kastelen, ondergrondse gangen en bruggen kunnen bouwen zand.
Maandag: het paviljoen is gesloten, het park en de speeltuin is toegankelijk.
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zondag: van 10.00 – 18.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen