Winkelen

Soluna Financieel Adviesgroep BV

Soluna Financieel Adviesgroep BV
Jan Tinbergenstraat 300
7559 ST Hengelo

Soluna Financieel Adviesgroep is gestart in 2000. Vanaf de start begeleiden wij onze klanten met een financieel plan.

 

Financiële advies en verzekeringen voor particulieren

Bij de aankoop van een woning, of het regelen van een pensioen maken wij altijd een financieel plan, waarin wij standaard zaken als pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkloosheid, vermogen en fiscaliteiten meenemen.

Schadeverzekeringen en belastingaangiftes

Ook zorgen wij voor de schadeverzekeringen en belastingaangiftes. Om onze schadeafdeling te versterken hebben wij sinds februari 2018 het gerennomeerde Hengelose assurantiekantoor Gerard Oude Groeninger (GOG). Voor de klanten van GOG wordt het alleen maar beter, want Femke en Carla blijven uw aanspreekpunten. U behoudt dezelfde services en aandacht die u gewend bent. U krijgt er alleen een grote professionele adviestraject bij met erkende adviseurs Franz en Henk.

Samen kunnen wij onze klanten en de klanten van GOG nog beter en ondersteunen met nog meer aandacht en scherpe en voordelige verzekeringen.

Ondersteunen en ontzorgen van ondernemers

Naast het financiële advies en verzekeringen voor particulieren, ondersteunen en ontzorgen we ook veel ondernemers. Van ZZP tot middelgrote MKB bedrijven. Verzekeringen voor zowel de ondernemer, de onderneming als het personeel.

Wij maken graag kennis met u!Soluna Financieel Adviesgroep BV | Wij zijn Hengelo

Kantoor:

Maandag: van 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag: van 08.30 – 17.00 uur
Woensdag: van 08.30 – 17.00 uur
Donderdag: van 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag: van 08.30 – 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Mobiel & Mail:

Wilt u contact opnemen met ons? Dan kunt u bellen met 074-2559090 of mailen naar info@soluna.nl

U kunt ook bellen, smssen of appen met ons op:
06-53978695 voor Franz
06-53978694 voor HenkDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen