Winkelen

ShoesForFashion

ShoesForFashion
Salviastraat 8
7555 RN Hengelo

ShoesForFashion is een unieke online schoenenwinkel met een showroom gevestigd in Hengelo. Met schoenen die trendy, comfortabel en oogverblindend zijn!

Een altijd wisselende schoenencollectie van onder andere damesschoenen, herenschoenen, laarzen, enkellaarsjes, sneakers, veterschoenen, sandalen en pumps. Daarnaast hebben onze medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. ShoesForFashion biedt je altijd deskundig advies!

Daarnaast hebben onze medewerkers in de showroom ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Via onze online chat kunt u ze ook altijd bereiken voor deskundig advies.  ShoesForFashion biedt je altijd persoonlijk & deskundig advies!

ShoesForFashion hanteert voor haar schoenen geen verzendkosten, nadat de betaling verwerkt is worden de schoenen binnen 24 uur verwerkt. En mochten de schoenen niet bevallen dan kun je ze gratis aan ons retour sturen, indien het aankoopbedrag van het artikel dat je terug wilt sturen hoger is dan € 49,- .Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen