Winkelen

Schoonenberg HoorSupport


Schoonenberg HoorSupport is een van de oudste ondernemingen in de hoortoestellenbranche, maar wel een onderneming die steeds met de tijd is meegegaan en hierdoor bloeit als nooit tevoren!

En wat we doen, willen we goed doen. Beter dan wie ook. We besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit van de producten die wij leveren en de kwaliteit van de zorg voor onze klanten. Dat laatste valt nauw samen met de kwaliteit van onze medewerkers.

Bij Schoonenberg hebben we onze blik steeds op de toekomst gericht. We werken met moderne meetapparatuur, volgen de trends op de voet en dankzij de allernieuwste chiptechnologie worden onze digitale hoortoestellen steeds kleiner. Zo zoeken we samen met de klant en zijn omgeving naar de beste hoor oplossing.
Maandag: van 09.00 – 17:30 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17:30 uur
Woensdag: van 09.00 – 17:30 uur
Donderdag: van 09.00 – 17:30 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17:30 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17:30 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen