Winkelen

Saluti Mode

Saluti Mode
Brinkstraat 10
7551 CC Hengelo

Saluti is een unieke, kleinschalige en authentieke dameskledingzaak in hartje centrum van Hengelo.

Voor elke vrouw de juiste outfit

Al ruim 20 jaar is Saluti een vertrouwd beeld aan de Brinkstraat 10. In deze gezellige straat zijn meer zelfstandige ondernemers gevestigd die vol enthousiasme hun bedrijf runnen. Door de samenstelling van de merken en de bijpassende accessoires hebben we voor elke vrouw de juiste outfit. Deze outfit is modieus, draagbaar en comfortabel.

Ons team

Ons team staat voor een persoonlijke en eerlijke benadering, is zeer klantgericht en bied een goede service. Bij Saluti wordt u deskundig geholpen en hebben we oog voor een goede pasvorm en een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles combineren wij graag met een gezonde dosis gezelligheid. We bieden de service “Private Shopping” aan. Speciaal voor klanten die behoefte hebben aan privacy en persoonlijkheid of wanneer tijd de spelbreker is. U kunt buiten de normale openingstijden ons bezoeken (op afspraak) en heeft u de winkel voor u alleen. Dit mag natuurlijk ook met een gezellige groep zijn, waarbij de drankjes en hapjes klaar staan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kortom… we willen dat u met een lach op het gezicht de winkel verlaat!
Maandag: van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen