Zien & Doen

Salon Zenn

Salon Zenn
Industriestraat 60
7553 CR Hengelo

Zenn is een vooruitstrevende en vernieuwende schoonheidssalon te Hengelo die gebruik maakt van de beste technieken voor huidverbetering. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van:

  • producten die rijk zijn aan hoogwaardige werkstoffen
  • een diversiteit aan salonpeelings waarmee verschillende huidproblemen kunnen worden aangepakt en waarmee u direct zichtbaar resultaat krijgt
  • de dermapen is een geraffineerd middel om u te helpen om van uw fijne lijntjes en rimpeltjes af te komen
In een stijlvolle omgeving wordt u ontvangen en behandeld, waarbij uw schoonheidsspecialiste, Esther Risseeuw, alle tijd voor u neemt. U zult ervaren hoe prettig het is als u met aandacht, ervaring en vakkennis wordt omringd.

Inmiddels biedt Zenn top behandelingen voor de huid als chemische peelings en de dermapen. Er is heel veel mogelijk om reeds ontstane lijntjes te behandelen of om pigmentschade te herstellen. Uw huidspecialiste Esther Risseeuw kan u hierin adviseren.

Naast uw kostbare huid kan uw schoonheidsspecialiste ook zorgen voor het verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren of harsen van het gelaat.

Ook voor pedicuren kunt u terecht bij Zenn. En als mogelijkheid: een voetreflexmassage om u extra te verwennen.

Zenn is een geregistreerd handelsmerk  en staat voor kwaliteit in al uw behandelingen.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen