Eten & Drinken

Restaurant Akropolis

Restaurant Akropolis
72
7551 CR Hengelo

In Griekenland nemen wij de tijd voor u en dus doen we dat ook in ons restaurant Akropolis. Ons restaurant, centraal gelegen aan het Stationsplein te Hengelo, is makkelijk bereikbaar en levert al bijna 35 jaar lang een hoge kwaliteit en is een begrip in Twente.

 

Ons restaurant is eenvoudig ingericht ademt daarom de intieme sfeer van de Griekse traditionele eethuisjes. Akropolis Hengelo restaurant is zo ingericht dat iedereen zich er helemaal in Griekenland waant. Gezellige hoekjes voor intieme etentjes, maar ook een aparte zaal voor grote groepen van circa 50 personen. Lekker eten staat bij ons voorop, maar als de keuken ’s avonds sluit en de koks een glaasje Ouzo meedrinken weet u dat u te maken heeft met mensen die van hun vak houden.

Dit alles maakt een avondje in Akropolis Hengelo restaurant een gezellige avond uit!
Maandag: van 17.00 – 22.00 uur
Dinsdag: van 17.00 – 22.00 uur
Woensdag: van 17.00 – 22.00 uur
Donderdag: van 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag: van 17.00 – 22.30 uur
Zaterdag: van 17.00 – 22.30 uur
Zondag: van 14.30 – 22.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen