Purdey
Enschedesestraat 2
7551 EM Hengelo

Tijdloze elegantie

Sinds de opening van de eerste winkel in 1980, staat het Nederlandse modemerk Purdey voor tijdloze mode en vrouwelijke elegantie. Met gevoel voor stijl, oog voor detail en liefde voor het product, ontwerpen en ontwikkelen we al meer dan 35 jaar stijlvolle en draagbare collecties, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Purdey.

Van stijlvol chic tot smart casual of een mix van beide; Purdey is hét merk om te blijven variëren. Onze collecties bieden een passende outfit voor elk moment. Elk seizoen opnieuw creëren we modieuze en elegante items van mooie materialen, draagbaar van werk tot weekend en weer terug.

Zorg & aandacht

Bij Purdey denken we in stijl in plaats van in trends en geloven we in mooi ontworpen en vrouwelijke producten met een optimale pasvorm. We zijn ervan overtuigd dat een mooie en persoonlijke stijl begint met een goed ontwerp. Onze items zijn met zorg en aandacht gemaakt en geven de ruimte om te variëren.

Kom bij ons langs

Purdey telt inmiddels 22 winkels verspreid over heel Nederland. In elke winkel staan onze kledingadviseurs voor u klaar voor persoonlijk en passend modeadvies. Wilt u graag eens wat extra aandacht of tips? Maak een afspraak met onze Personal Shopper voor een persoonlijke styling in één van onze winkels. U bent van harte welkom.Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen