Berichten

Poppodium Metropool

Poppodium Metropool

Voor concerten van topartiesten hoef je echt niet een eind te rijden. Elk weekend bewoner je geweldige acts uit het binnen- en buitenland bij Poppodium Metropool.
Zo kon je in het verleden genieten van optredens van onder andere The Golden Earring, Triggerfinger, Public Enemy, Ilse deLange, Guus Meeuwis, The Boxer Rebellion, Kim Wilde, Racoon, Bløf, Fun Lovin’ Criminals, Tower Of Power, Anthrax, Level 42 en De Dijk.

Aanstormend talent
Maar ook beginnende artiesten krijgen bij Metropool de kans om zich te laten zien aan de wereld. Zo stonden Caro Emerald, Blaudzun en Kensington op het podium aan het begin van hun carrière.

Open Air
Ieder jaar kun je in de zomermaanden in het Openluchttheater Hertme kijken naar optredens tijdens Metropool Open Air. Kaarten zijn altijd snel uitverkocht, dus weer er op tijd bij. Deze zomer staan bijvoorbeeld Golden Earring, De Dijk en Bløf op het podium van het mooiste openluchttheater van Overijssel. Voor De Dijk zijn nog kaarten beschikbaar.

Gek op dansen?
Ook dat kan in Metropool. Onder andere 70’s Fever, Back to the 90’s, Tjolk! Everything 80’s en CLASSIC (R&B & Hiphop) zijn inmiddels een begrip in de regio.

Lekker eten
Even een bodem leggen voor je avondje uit? In het Muziekcafé van Metropool kun je voor een leuk prijsje van tevoren iets eten. Je kunt er ook blijven hangen voor een lekker biertje of wijntje.

Heb je zin in een complete muzikale avond uit? Dan is Metropool je spot! Check het programma op www.metropool.nl.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen