Winkelen

Pergi Indonesia

Pergi Indonesia
Drienerstraat 7
7551 HJ Hengelo

Pergi Indonesia is het juiste adres voor geschenken voor alle emotionele momenten in een leven. Alles wat een mens raakt en beweegt, van verjaardag tot overlijden.

Pergi Indonesia is 19 jaar geleden begonnen als een leuk klein kadowinkeltje zijn ze gaandeweg uitgegroeid tot de gezelligste kado nieuwe-tijds winkel in de regio. Met de meest complete collectie etherische olie, groot assortiment wierook harsen en kruiden, een werkelijk uniek assortiment Tibetaanse wierook, Goldface Boeddha’s, groot assortiment klankschalen, prachtige edelstenen, meditatiekussens en yogamatten, eigenlijk is het allemaal te veel om op te noemen!
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 10-.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.30 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen