Eten & Drinken

Pannenkoekenhoes Twente

Pannenkoekenhoes Twente
Twekkelerweg 327
7554SC Hengelo

Bij ons Pannekoekenhuis in Hengelo kunt u zowel gezellig binnen zitten, of als het weer het toelaat, kunt u ook genieten onder onze overkapping aan de vijver.

Klimparadijs

Pannenkoekenhoes Twente heeft een overdekt klim en speel paradijs. Hierin kun je alle ‘geheime’ gangen ontdekken. Neem je de snelle route via de glijbaan? of waag je je over de apenbrug!

Twekky’s speelparadijs is voor kinderen tot 12 jaar. (Je vindt het indoor speelparadijs naast Familiepretpark de Waarbeek)

Altijd wat te beleven

Dus ook bij slecht weer is er altijd wat te beleven! Met zo’n toffe indoor speeltuin vinden de kids het helemaal niet erg om even op hun pannenkoek te moeten wachten. Maar ook na het eten van een heerlijke kinderpannenkoek mogen de kinderen nog lekker blijven spelen. U kunt ondertussen blijven zitten op ons overdekte terras en genieten van het uitzicht over de vijver. Naast overheerlijke pannenkoeken kunt u bij ons ook terecht voor een lekker broodjes of een plate.

 
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: van 16.00 – 20.00 uur
Zaterdag: van 16.00 – 20.00 uur
Zondag: van 16.00 – 20.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen