Zien & Doen

Paintball Twente

Paintball Twente
Twekkelerweg 337
7554 SC Hengelo

Paintball Twente heeft meerdere bosrijke locaties tot haar beschikking. Deze zijn gelegen tussen Hengelo en Enschede. De locaties zijn speciaal ingericht voor het spelen van paintball. Zo zijn er op elk speelveld twee vlaggenkampen en diverse andere kunstmatige obstakels om het spel nog spannender te maken.

Maar het blijft natuurlijk een bos, dit betekent tijgeren door de bosjes, schuilen achter een boom, kortom strategisch gebruik maken van de elementen in het bos. Op ons terrein is een gezellig basiskamp (safetyzone) waar tussen de spelen door het een en ander geconsumeerd kan worden. Ook kunnen wij een lunch of een barbecue voor u verzorgen. Vanuit de safety zone is er zicht op een van de vlaggenforten zodat de spellen ook nog gevolgd kunnen worden. Er is op onze locatie ook een ruime parkeergelegenheid.

De belevenis van je leven

Met veel verschillende velden, voor zowel beginners als gevorderden is het altijd een geslaagde dag. Bij binnenkomst krijgt u wat te drinken, en daarna krijgt u een pak aan, een uitleg over de regels, het wapen etc. en dan kan het spel beginnen!

Onze uitrusting bestaat uit een gespecialiseerd Paintballwapen en een zeer goed passend masker.

Bij elke groep is ook een groepsleider, die aan het begin uitleg geeft over het spel en u vervolgens de hele dag begeleidt.
Op afspraak:

Maandag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: tussen 09.00 – 18.00 uur
Zondag: tussen 09.00 – 18.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen