Overnachten

Stravinsky eten – drinken – slapen

Stravinsky eten – drinken – slapen
Burgemeester Jansenplein 20
7551 ED Hengelo

Slapen in hartje Hengelo? Dan slaap je bij Stravinsky. En heus niet alleen voor het lekkere eten.

Wij houden niet van poespas. Dus bij ons geen roomservicebediendes met trolley, geen chocolaatjes op je kussen en geen zwaantjes van handdoeken. Wel vind je bij ons alle voorzieningen die je in een cityhotel mag verwachten. En dat voor een zeer gastvrij bedrag.

Al onze kamers beschikken over een tweepersoonsbed, televisie, WiFi, een douche en een toilet. Voor vroege vogels serveren wij ontbijt op de kamer. Heb je geen haast? Slaap dan lekker uit en ontbijt in ons restaurant.

Kom je met je gezin? Kies dan voor aangrenzende kamers met een tussendeur. Kunnen de kids op hun eigen tv genieten van hun favoriete programma. Gezellig samen zonder dat je ze uit het oog verliest, maar met voldoende privacy voor een ieder.Stravinksy eten - drinken - slapen | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 10.00 – 23.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 23.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 00.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 02.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 02.00 uur
Zondag: van 12.00 – 23.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen