Overnachten

B&B Centrum Hengelo

B&B Centrum Hengelo
Drienersteeg 22
7551 HS Hengelo

B&B Centrum Hengelo

Rustig gelegen in het centrum van Hengelo en op loopafstand van het centraal station, Schouwburg Hengelo, het Metropool, leuke winkelstraatjes en restaurants. De B&B ligt op een paar minuten afstand van de A35 / A1.

De B&B biedt u volop privacy en gemak: een eigen ruime kamer, luxe badkamer met bad en douche, Nespresso apparaat en een gevulde minibar, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. De B&B heeft een eigen ingang en er kan gratis geparkeerd worden door 1 auto. De kamer is van alle moderne comfort voorzien: box-spring, flatscreen tv, gratis WIFI, elektrisch bedienbare dakramen, eethoek en zitje. Het uitgebreide ontbijt wordt ’s ochtends, op een tijdstip van uw voorkeur, voor u klaargezet.

Tips: in de Drienerstraat bevindt zich restaurant Lab26, november 2019 uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van Nederland. Ook Meesterlijke koffie & thee is hier te vinden, deze behoort tot de top 10 van beste koffiezaken van Nederland.

Betaling vooraf of bij aankomstDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen