Winkelen

Optiek Gelink

Optiek Gelink
Wemenstraat 51-53
7551 EW Hengelo

Bij Optiek Gelink leveren wij u een hoogwaardig product. Dit begint al vanaf het moment dat wij een oogmeting voor u verrichten. In onze optiek speciaalzaak vindt u altijd een passende (design)bril. Door ons ruime assortiment van contactlenzen, brillen, kinderbrillen en zonnebrillen  garanderen wij dat u tevreden zult zijn met uw keuze.

Onze service staat garant voor een prettig draag comfort. Voor een vakkundige oogmeting bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen een oogmeting voor u verrichten zonder afspraak en geven u daarna advies.

Optiek Gelink is erkend door alle ziektekostenverzekeraars in Nederland. Tevens dragen wij het ‘Nuvo keurmerk’.
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.30 – 18:00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18:00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen