Winkelen

Ophof Opticiens & Audiciens

Ophof Opticiens & Audiciens
Enschedesestraat 27
7551 EH Hengelo

Of u nu voor een deskundige oog meting komt of voor een hoortest. Er is altijd ruimte voor een uitgebreid gesprek en een duidelijk advies. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we u het beste advies geven.

Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van oog en oor. Niet alleen door u als client worden wij als specialist gezien, maar ook door KNO-, oogartsen en audiologen in ons werkgebied worden wij gezien als een volwaardig partner.
De filosofie van Ophof is een heel herkenbare. Alleen het beste is goed genoeg. Dat wil zeggen, dat wij vinden dat u erop moet kunnen vertrouwen dat onze onderzoeken, adviezen, producten en service van de allerhoogste kwaliteit zijn.Ophof voor oog en oor | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen