Berichten

Nieuw: toeristisch magazine Hengelo!

Nieuw: toeristisch magazine Hengelo!

In Hengelo is altijd van alles te doen, voor jong en oud. Hier ontmoet vrienden tijdens één van de vele evenementen, in de kroeg of tijdens een gezellig etentje. Even cultuur snuiven? Dat kan ook in Hengelo. En binnen no-time loop of fiets je hier zo het Twentse landschap in.

Wij zijn Hengelo

In het nieuwe toeristische magazine ‘Wij zijn Hengelo’ vind je in één oogopslag wat Hengelo jou te bieden heeft op gebied van winkelen, zien & doen, uitgaan, eten & drinken, evenementen en overnachten. Het magazine ligt vanaf nu in de schappen bij Hengelo Promotie (Markt 8) en bij verschillende toeristische partners in de regio.

1e exemplaar uitgereikt aan ROC studenten

38 studenten Travel, Leisure & Hospitality van het ROC van Twente namen het eerste exemplaar in ontvangst. Deze studenten hebben tijdens een werkbezoek bij Hengelo Promotie meegekeken naar de fotoselectie en teksten in het magazine. Martine Fabels, toeristisch manager bij Hengelo Promotie: ‘We gaan ons de komende jaren meer richten op de bezoekers. Mensen komen graag in Twente en we willen ze verleiden om dan ook onze stad te bezoeken. Want we hebben genoeg te bieden! En dat willen we met dit magazine volop onder de aandacht brengen. En hoe mooi is dat dat we daarbij beginnen bij de toeristische managers van de toekomst!’. Pathé Hengelo had een kleine attentie beschikbaar gesteld voor alle studenten. Zij bleken namelijk tijdens het werkbezoek erg enthousiast over de komst van Pathé naar Hengelo.

Mede mogelijk gemaakt door . . .

Het toeristisch magazine is mede mogelijk gemaakt de Hengelo500, een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie. De leden zijn maatschappelijk betrokken ondernemers, die jaarlijks €500 investeren en daarmee een bijdrage leveren aan de evenementen en marketingactiviteiten.

Bekijk het magazine online, of haal een exemplaar op bij Hengelo Promotie, Markt 8

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen