Winkelen

Myoso Bloemen, Planten en Woonaccessoires

Myoso Bloemen, Planten en Woonaccessoires
Wemenstraat 14 a
7551 EX Hengelo

Myoso is een gezellige, sfeervolle bloemenwinkel in het centrum van Hengelo, maar heeft zeker meer te bieden dan alleen maar bloemen.

Naast bloemen kunt u er ook terecht voor planten en leuke woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld leuke vaasjes, plantenbakjes of bijzondere vogelhuisjes. Dit alles voor een leuke prijs. Bij ons staat service, klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Door het kleine, hechte team bieden wij u een warm welkom en persoonlijke aandacht, waardoor u graag terug komt. Daarnaast streven wij naar de beste kwaliteit bloemen en planten.

Ook zijn wij gespecialiseerd in bruids- en rouwarrangementen, welke persoonlijk met u in de winkel of telefonisch besproken kan worden.

Wij leveren ook aan bedrijven, scholen en andere organisaties boeketten, plantarrangementen of baliestukken. Daarnaast geven wij het gehele jaar workshops met verschillende thema’s.
Maandag: van 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen