Winkelen

MultiVlaai

MultiVlaai
Molenstraat 20
7551 DC Hengelo

Ontdek het geheim van het Limburgs genieten!

In Limburg weten ze het al eeuwen: er is altijd een gelegenheid voor ’t eten van een vlaai.

Dankzij MultiVlaai kunt u nu al 25 jaar ook buiten Limburg genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Een bezoek aan onze Multivlaai winkel is een feest op zich, door de overdaad aan smakelijke en kleurrijke vlaaien in de vitrine. U vindt er beslist een vlaai die helemaal past bij uw smaak, want het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende vlaaien. Vlaaien volgens het aloude en traditionele Limburgse recept, maar ook nieuwe, spannende variaties.

Dagelijks vers gebak uit het Limburgse Sevenum! Wij snijden de vlaaien gratis voor u in punten. U kunt ook halve vlaaien en losse punten kopen. U bent van harte welkom in onze winkel of bij ons op de website.MultiVlaai | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 08.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 08.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag: van 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 08.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen