Winkelen

Moldovan verf en wonen

Moldovan verf en wonen
Steijnstraat 22A
7551 GL Hengelo

Moldovan Verf en Wonen, een specialist in binnen- en buitenverf, behang, wandbekleding, muurverf, gordijnen, zonwering, sierlijsten, glas en glas-in-lood.

Door ons jarenlange vakmanschap en de samenwerking met ons schildersbedrijf, krijg je bij ons een gedegen technisch advies. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends op interieur gebied. Ook advies aan huis is mogelijk.

Onze zeer uitgebreide behangcollectie omvat merken als Eijffinger, Esta, Hooked on Walls, Arte Voca, Noordwand, Ascreation en nog veel meer.

Onze verfcollectie bestaat uit de PURE collection, Profex, Sikkens, Wijzzonol, Flexa, Cetabever, Herfst en Helder, Avis etc. Daarnaast kunnen wij u ook verf leveren van Farrow & Ball.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken over de juiste technische kennis om u van een goed advies te voorzien.Moldovan verf en behang | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen