Winkelen

Mode Pipina

Mode Pipina
Nieuwstraat 57
7551 CV Hengelo

Mode Pipina biedt een ruime collectie aan bruidsjurken, avondjurken, galajurken, trendjurken en cocktailjurken in verschillende prijsklassen.

 

Bij ons kun je alle bruidsjaponnen vrijblijvend passen. Ook buiten onze openingstijden ben je op afspraak van harte welkom. Hieronder staat een kleine greep uit de collectie trouwjurken.

Vriendelijkheid en een goed advies geven, zijn onze sterkste punten. We willen dat u, als klant, tevreden bent met het product dat u graag wilt kopen. Door de ruime keuze aan producten, zijn de meeste mensen vaak erg tevreden met het product dat gekocht wordt.

Bij uw jurk hebben wij bijpassende accessoires. Ook is het mogelijk om de jurk op maat te vermaken en te bewerken door onze coupeuse.Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.30 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.30 – 17.00 uur
Zondag: van 13.00 –  17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen