Overnachten

Minicamping Twekkelo

Minicamping Twekkelo
Twekkelerweg 347A
7454 SC Hengelo

Minicamping Twekkelo

Hallo wij willen ons even voorstellen. Wij zijn Leo en Agnes en zijn 15 jaar geleden met de verhuur van tipi tenten begonnen.

Drie jaar geleden zijn wij op minicamping Twekkelo terecht gekomen. Woha-li (betekent adelaar in het Cherokee) is neer gestreken op minicamping Twekkelo.

Mini Camping Twekkelo is een kleine camping dat ligt in een coulisselandschap tussen de twee steden Hengelo en Enschede. Hierdoor heb je bij ons de rust van het platteland en het gemak van de stad dichtbij.

Slapen in een tipi

Kom even los van je drukke bestaan en geniet. Slapen in een Tipi, het is een unieke ervaring. Een tipi is een originele indianentent. Het brengt je dichter bij de natuur en je kunt er helemaal tot rust komen. Onze tipi´s staan midden in een natuurlijke omgeving en zijn voorzien van alle gemakken. In het midden van de tipi ligt de vuurplaats waardoor het lekker warm is in de tipi. verder bieden wij diverse workshops aan, gegeven door mensen met een zelfde visie en als sleutelwoord respect.  Op de camping hebben we een leuke ruimte waar zich ons winkeltje “Dyla” bevindt. Het is een winkeltje waar men leuke hebbedingetjes kan kopen of praktische zaken voor het outdoor cooking. De openingstijden variëren, maar je mag altijd even aan de bel trekken.

Groen

Bij minicamping Twekkelo streven we er naar om zo groen mogelijk te zijn. Bij ons is avonds donker op de camping ,dan kun je mooi de sterren zien. Voor de tenten, caravans en kampers hebben we verschillende plekken verdeeld over twee veldjes.Onze toiletten zijn eenvoudig maar schoon en de douches zijn zonder munten.

Wij heten u van harte welkom.

Kijk ook op www.woha-li.nl.Minicamping Twekkelo | Wij zijn Hengelo


Prijzen zie website


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen