Uitgaan

Poppodium Metropool

Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Poppodium is de aanbieder van popmuziek in Hengelo en de verre regio. Ruim 50.000 bezoekers genieten elk jaar weer van een breed scala aan nationale en internationale artiesten.

Zo kon je in het verleden genieten van optredens van onder andere The Golden Earring, Triggerfinger, Public Enemy, Ilse deLange, Guus Meeuwis, The Boxer Rebellion, Kim Wilde, Racoon, Bløf, Fun Lovin’ Criminals, Tower Of Power, Anthrax, Level 42 en De Dijk. Daarnaast geeft Metropool aanstormend talent om zich in de kijker te spelen (zo stonden Caro Emerald, Oscar and the Wolf, Blaudzun en Kensington al in onze kleine zaal) en is Metropool dé plek om lokale bands voor het eerst aan het werk te zien. Dansen? Ook dat kan in Metropool. Onder andere 70’s Fever, Back to the 90’s, Tjolk! Everything 80’s en CLASSIC (R&B & Hiphop) zijn inmiddels een begrip in de regio. Heb je zin in een complete muzikale avond uit? Dan is Metropool je spot!

Foto’s: Tjeerd Derkink & Anne-Marie KokPoppodium Metropool | Wij zijn Hengelo

Onze kassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:30 tot 17:30u en tijdens activiteiten.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen