Berichten

Meivakantie in Hengelo!

Meivakantie in Hengelo!

Bijna weer meivakantie!En volgens de weersvoorspelling wordt het in ieder geval komende week prachtig weer! Dus reden genoeg om erop uit te gaan. Wij maakten een overzicht met leuke dingen om te zien, doen of beleven in Hengelo!

Beleefbos Weusthag

Even lekker uitrazen kan in het Beleefbos. Ga op ontdekkingstocht in wilgenhutjes. Ren over de klimheuvels. Spring over de paden. Of ontdek de kruiptunnels. En ook een bezoekje aan de Heemtuin mag niet ontbreken.

Beleefbos

Oyfo Techniekmuseum

Oyfo heeft weer een superleuk programma samengesteld voor de meivakantie. Het thema van deze vakantie is ‘beweging’. Bij Science on Tour ga je experimenteren. Hoe kun je iets laten zweven? Hoe werkt een magnetron? Ga op ontdekkingsreis naar de wereld achter de alledaagse dingen om ons heen. Of doe mee aan ‘Poppetjes aan het dansen’. Je tekent, knipt, plakt of knutselt je eigne poppetje. Met de computer laat je het poppetje bewegen (en jouw bewegingen nadoen!).  Je kunt natuurlijk ook gewoon in het museum op ontdekkingstocht gaan of meedoen aan één van de doe-middagen. Kijk voor het hele programma, kosten en openingstijden op oyfo.nl

Filmhuis: Incredibles 2

Ga met de hele familie naar deze avontuurlijke film over een superhelden-familie: Incredibles 2. De film draait twee keer, op woensdag 24 april en woensdag 1 mei vanaf 14.00 uur. Kosten volwassenen € 9.75 en jeugd € 5.00.
Kijk voor meer informatie op www.filmhuishengelo.nl.

Watertorenpark

Ben jij al eens in het Watertorenpark geweest? In de wijk Berflo Es, tegenover het FBK Stadion ligt dit prachtige park met natuurlijke speeltoestellen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Met klimtoestellen van hout, een mooie kabelbaan en boomstammen met muziek een ideale plek om te spelen. Je vind het park aan de Watertorenlaan 65. Meer info over het Watertorenpark.

Een heerlijke plek om te spelen en te chillen.

Op zoek naar meer mooie plekjes in Hengelo? Ontdek het Weusthag, bezoek het Prins Bernhardplantsoen of geniet van de natuur bij het Kristalbad en waterpark ‘t Genseler!

Losgaan in een trampolinepark!

Een vol uur lekker vrij trampolinespringen en tricks oefenen op geschakelde trampoline velden. Bij Jump XL laat je je vetste tricks zien of kom je voor een partijtje ultimate dodgeball met je vrienden! In dit grootste trampolinepark van de regio zijn ook veel vette extra’s: twee lange tumbling lanes, pillow pit, een foampit, een Ninja Course en een walk wall trampoline! Een alternatief voor de wat kleinere kids, maar niet minder leuk: Bengeltjes Speeldorp!

Ontmoet minipaard Blue en lammetje Twister

Neem eens een kijkje op kinderboerderij ’t Weusthag. Een bezoek aan de kinderboerderij is leuk voor jong en oud. In de stal, op het erf en in de weilanden zie je allerlei dieren. En de toegang is gratis! Je vindt Kinderboerderij ’t Weusthag aan de Van Alphenstraat 25-27.

Nog veel meer te doen, zien en beleven!

Dat is natuurlijk lang niet alles. Wil jij een overzicht van alle activiteiten & evenementen? Bekijk dan onze evenementenagenda. Voor een overzicht van alles wat er te zien en te doen is in Hengelo kijk je hierrr. Daarna toe aan een hapje of drankje? Of daarna zelfs nog een deurtje verder?

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen