Winkelen

Makkabikes

Makkabikes
Nieuwstraat 44
7551 CZ Hengelo

Makkabikes gelooft in service. Daar profiteert u als klant direct van.  En wij helpen u altijd zo snel mogelijk weer op weg. Moet u toch wat langer wachten, dan staat de koffie klaar.

In het centrum van Hengelo bij het NS station vindt u Makkabikes Hengelo. Een fietsenwinkel met passie voor fietsen. Onze fietsenwinkel bestaat uit een jong team van professionals. Samen hebben zij al ruim 15 jaar ervaring in de fietsenbranche. Door ons gevarieerde aanbod aan mooie fietsen is het bij ons soms moeilijk uitkiezen. Of u nu een tweedehands fiets wilt, een nieuwe of er eentje ergens tussenin. Wij zullen u altijd helpen! Hoe? Heel simpel eigenlijk. Wij zullen altijd een eerlijk advies geven, een persoonlijke benadering en altijd met een lach.
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.30 – 18:00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18:00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen