Winkelen

Louis Tielkes Mode

Louis Tielkes Mode
Wemenstraat 10
7551 EX Hengelo

Louis Tielkes is de modewinkel in Hengelo voor de artistieke vrouw die haar persoonlijkheid en karakter wil onderstrepen met bijzondere mode. Het is de filosofie die Louis Tielkes een onderscheidende positie heeft opgeleverd.

Het Hengelose modehuis dat inmiddels achttien jaar met passie en enthousiasme wordt geleid door Monique Hendriks, heeft daarin een eigenzinnige weg gevonden.

Mode voor vrouwen die stof, materiaal en design voorrang geven boven een merknaam. Daarbij past dat de gevoerde collecties in zekere zin een tijdloos karakter hebben.Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen