Leuk je weer te zien

De binnenstad van Hengelo heet bezoekers (weer) van harte welkom. 

Om de bezoekers welkom te heten is Stichting Centrummanagement Hengelo samen met Hengelo Promotie een campagne gestart: “Leuk je weer te zien”. Tegelijkertijd wordt wel de boodschap gebracht aan de bezoekers om je aan de maatregelen te houden. Zo houden we het leuk in Hengelo. Het is fijn dat er weer meer bezoekers te zien zijn in de binnenstad van Hengelo, maar de nadruk moet wel blijven liggen op het naleven van de maatregelen.

Promoteam HengeloSamenSterk.nl

Een rondje door de stad laat zien dat Hengelo blij is de bezoekers weer te zien. Op vlaggen, spandoeken en straatstickers wordt deze boodschap uitgedragen. Een promoteam van HengeloSamenSterk.nl deelde vandaag kleine desinfectiesprays uit. Met handschoenen aan. De spray is handig voor in de tas en zo word je er regelmatig aan herinnert dat je handen desinfecteren belangrijk is. De campagne wordt goed ontvangen, mensen reageren positief, maar zijn zich der ook van bewust dat het naleven van de maatregelen bijdragen aan een blijvende reuring in de stad.

 

Naar www.hengelosamensterk.nl 

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen