Zien & Doen

Lambooijhuis

Lambooijhuis
Langestraat 37
7551 DX Hengelo

Kunstsociëteit Lambooijhuis is enerzijds een ontmoetingsplek voor kunstenaars en liefhebbers van kunst, anderzijds een podium en een galerie.

De sociëteit

Wekelijks geniet een keur aan mensen van de activiteiten in de sociëteit. Gewoon gezellig keuvelend aan de bar of op het terras, in een sfeer van huislijkheid en wisselende exposities, óf luisterend naar één van de vele artiesten die in de sociëteit optreden.

De activiteiten

Kunstsociëteit Lambooijhuis is onder andere een galerie met een twaalftal exposities per jaar. Plaatselijke, regionale, landelijke en internationale kunstenaars tonen er hun werk.

Verder is er altijd iets aan de hand in de vier vitrines van de sociëteit. Keramiek, voetpronkers of mutsen? U kunt het allemaal aantreffen! Ook is onze kunstcommissie altijd op zoek naar externe locaties voor groepstentoonstellingen en dergelijke.Lambooijhuis | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 14.00 – 00.00 uur
Woensdag: van 14.00 – 00.00 uur
Donderdag:van 14.00 – 00.00 uur
Vrijdag: van 14.00 – 00.00/02.00 uur
Zaterdag: van 14.00 – 00.00/02.00 uur
Zondag: van 14.00 – 00.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen