Lab26
Drienerstraat 24-26
7551 HH Hengelo

LAB26 Aperitivo Club: De meest creatieve plek van Hengelo. Alles wordt speciaal geleverd en is afkomstig van kleine gespecialiseerde producenten in Italië.

Lab 26 en Vandaag concept store vormen een uniek concept waar interieur, lifestyle en Italian food in elkaar overlopen, het relaxte van de Italiaanse Aperitivo Club en de laatste trends op het gebied van interieur. Eten aan de design meubelen, shoppen en genieten van een gezellige avond. Geniet van een huiselijke omgeving aan de Drienerstraat. Ons team maakt en serveert hier, de lekkerste Italiaanse gerechten made by Fabio.
Donderdag van 17:00 tot 22:00
Vrijdag van 17:00 tot 22:00
Zaterdag van 17:00 tot 22:00
Zondag van 16:00 tot 21:00Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen