Winkelen

Kuypers Hair & Wellness

Kuypers Hair & Wellness
Marskant 6
7551 BV Hengelo

Er goed en verzorgd uitzien heeft alles te maken met zelfvertrouwen, zelfrespect en je goed voelen. Immers, de basis van schoonheid begint bij jezelf. Kuypers Hair & Wellness, een salon waar je jezelf kunt zijn, waar je tot jezelf komt en waar je het middelpunt bent van aandacht en perfectie. Wat wil je nog meer, zeker als je verzekerd bent van goed advies en een prachtig resultaat.

Als je eenmaal ervaren hebt dat een deskundig advies, vaardige kniptechnieken en de toepassing van topproducten bepalend zijn voor een mooi en goed uitziend kapsel, dan is de drempel naar Kuypers Hair & Wellness snel genomen.

Mensen die zichzelf de tijd gunnen, een bepaalde kwaliteit eisen en vooral prioriteiten stellen, kiezen bewust voor een salon als Kuypers Hair & Wellness. Want dat kwaliteitsbewustzijn heeft de consequentie dat wij hoge eisen aan onszelf en aan onze producten stellen. Maar ook dat we vernieuwingen snel opnemen en de klant snel laten profiteren van een scala van mogelijkheden. En dat blijft voor ons spannend en uitdagend. Hiermee wordt bedoeld, de nieuwe trends en de grenzeloze toepassingen van productlijnen.

De persoonlijke aandacht en je er helemaal thuis voelen kenmerken een bezoek aan Kuypers Hair & Wellness. Je bent even uit, een verwenmoment voor jezelf.Kuijpers Hair and Wellness

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 08.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen