Winkelen

KPN Hengelo

KPN Hengelo
Telgen 1-3
7551 CL Hengelo

KPN is een toonaangevende leverancier van ict-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van clouddiensten, tot mobiel bellen. Dit is ons bedrijf in een oogopslag.

We verbinden alles en iedereen op een innovatieve, eenvoudige, betrouwbare en duurzame manier. We leveren gebruiksvriendelijke technologische oplossingen en inspirerende content. Onze betrouwbare netwerken en datacenters zorgen voor snelle en stabiele verbindingen thuis, op het werk, onderweg en in noodsituaties.
Maandag: van 13.00 – 18.00
Dinsdag: van 09.30 – 18:00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18:00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen