Winkelen

Kookstudio en Wijnwinkel Proefwerck

Kookstudio en Wijnwinkel Proefwerck
Smutsstraat 9
7551 HM Hengelo

Proefwerck is de plek voor mensen die van lekker eten, mooie wijnen en gezelligheid houden.

In onze sfeervolle Kookstudio | Wijn + Eetwinkel presenteren we een origineel en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan culinaire producten en maaltijden. Kazen, salami’s en pasta’s van ambachtelijke producenten uit Italië en Nederland die veelal op biologische wijze produceren en een breed aanbod aan bijzondere en betaalbare wijnen.

In onze moderne en goed geoutilleerde kookstudio worden workshops gehouden. We koken op een creatieve manier en uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden top-producten. Neem de tijd om de website te bezoeken en mocht u het water in de mond lopen kom ons dan bezoeken. U bent van harte welkom en wij staan klaar om u te adviseren op allerlei culinair gebied.Proefwerck Kookstudio | Wijn + Eetwinkel

Woensdag van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag van 10.00 – 18:00 uur
Vrijdag van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen