Winkelen

Kantoorvakhandel Höfte

Kantoorvakhandel Höfte
Drienerstraat 77
7551 HL Hengelo

Drukkerij, Ontwerpstudio en Kantoorvakhandel Höfte is een bedrijf met een lange historie. Deze is in 1916 opgericht door J.H. Höfte. Thans is de derde generatie actief.

Wij hebben meer dan 90 jaar kennis van en ervaring met drukken en de verkoop van kantoorartikelen. In die 90 jaar is er uiteraard veel veranderd, maar wij zijn steeds met de tijd meegegaan en zo kunnen wij u in tal van zaken vakkundig adviseren.

Middels onze winkel kunnen wij u tevens tal van aanverwante artikelen leveren zoals stempels, papier, etiketten, onbedrukte enveloppen en winkelbenodigdheden.

Zoekt u een speciale papiersoort? Moet er ook nog op geprint of gedrukt worden? Wij helpen u verder. Wij hebben drie druk-technieken in huis: offsetdruk, boekdruk of hoogdruk en digitale druk. Elke druktechniek heeft zijn specifieke mogelijkheden.

Omdat we simpelweg de kennis en techniek in huis hebben van deze drie disciplines, kunnen we u helpen de meest (prijs)efficiente oplossing te vinden.

In onze winkel hebben wij veel ruimte gegeven aan een spreektafel met 6 stoelen om gemakkelijk uw drukwerkwensen te kunnen bespreken.
Maandag: van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen