Winkelen

Juwelier Knoef

Juwelier Knoef
Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo

Juwelier Knoef is voor velen in Hengelo een begrip. Al meer dan 138 jaar gevestigd in de binnenstad van Hengelo en bekend om zijn brede assortiment, constante kwaliteit, prima service en vakkundig advies.

Door in te spelen op de laatste modetrends, hebben wij steeds de meest actuele mode collectie van sieraden en horloges. Sieradenmerken als Mi Moneda, Buddha to Buddha, Joy de la Luz en Bering zijn slechts enkele van de topmerken die staan te schitteren in onze etalages aan de Nieuwstraat in Hengelo. Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een passend sieraad! Relatie- of trouwringen zijn zeer persoonlijk, waarvoor je dan ook de tijd moet nemen. Kom gerust bij ons binnen, bekijk de diverse collecties en laat je door ons voorzien van een goed advies.

Juwelier Knoef heeft een uitgebreide collectie van top horlogemerken zoals: Michael Kors, Seiko, Bruno Söhnle, Daniel Wellington, TW-Steel of Kyboe. Met zijn grote actuele collectie van modemerken aan sieraden en horloges kan Juwelier Knoef zich met recht ‘dé fashionjuwelier’ van Hengelo en omstreken noemen.Juwelier Knoef | Wij zijn Hengelo

Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Maandag geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen