Winkelen

Juwelier Knoef

Juwelier Knoef
Nieuwstraat 15
7551 CS Hengelo

Juwelier Knoef is voor velen in Hengelo een begrip. Al meer dan 138 jaar gevestigd in de binnenstad van Hengelo en bekend om zijn brede assortiment, constante kwaliteit, prima service en vakkundig advies.

Door in te spelen op de laatste modetrends, hebben wij steeds de meest actuele mode collectie van sieraden en horloges. Sieradenmerken als Mi Moneda, Buddha to Buddha, Joy de la Luz en Bering zijn slechts enkele van de topmerken die staan te schitteren in onze etalages aan de Nieuwstraat in Hengelo. Voor elke leeftijdsgroep hebben wij een passend sieraad! Relatie- of trouwringen zijn zeer persoonlijk, waarvoor je dan ook de tijd moet nemen. Kom gerust bij ons binnen, bekijk de diverse collecties en laat je door ons voorzien van een goed advies.

Juwelier Knoef heeft een uitgebreide collectie van top horlogemerken zoals: Michael Kors, Seiko, Bruno Söhnle, Daniel Wellington, TW-Steel of Kyboe. Met zijn grote actuele collectie van modemerken aan sieraden en horloges kan Juwelier Knoef zich met recht ‘dé fashionjuwelier’ van Hengelo en omstreken noemen.Juwelier Knoef | Wij zijn Hengelo

Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Maandag gesloten