Winkelen

Juwelier Jonge Poerink

Juwelier Jonge Poerink
Telgen 5
7551 CL Hengelo

Juwelier Jonge Poerink in Hengelo selecteert al jaren vanuit de hele wereld de beste en mooiste sieraden en horloges.

Wil je een sieraad waarvan je zeker weet dat het van zeer goede kwaliteit is? Dan kun je bij Juwelier Jonge Poerink de toonbank met een gerust hart verlaten. Na optimaal advies door goed opgeleid winkelpersoneel kun je dag in en dag uit genieten van jouw aankoop. See it – Feel it – Love it.

Naast de goede producten is onze grootste kracht: de service. Onze service bestaat uit goed advies, de juiste aandacht en vriendelijke hulp.

Naast merkproducten hebben wij ook onze eigen zilveren- en gouden sieradencollectie, met dank aan onze goudsmeden. Ook kun je in ons eigen atelier terecht bij de horlogemakers, zij garanderen de beste kwaliteit.Juwelier Jonge Poerink | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: van 10.00 – 20.30 uur
Vrijdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen