Zien & Doen

Jump XL Hengelo

Jump XL Hengelo
Nico Maasstraat 8
7555 LT Hengelo

Een vol uur lekker vrij trampolinespringen en tricks oefenen op onze geschakelde trampoline velden. Laat je vetste tricks zien of kom voor een partijtje ultimate dodgeball met je vrienden!

In dit grootste trampolinepark van de regio zijn ook veel vette extra’s: twee lange tumbling lanes, pillow pit, een foampit, een Ninja Course en een walk wall trampoline!

Tickets zijn per uur te boeken. Reserveer je plekje wel van tevoren want VOL=VOL (de minimale leeftijd om te komen jumpen is 7 jaar) Let op: in verband met veiligheid en hygiëne zijn jumpsokken verplicht. Verkrijgbaar aan de kassa voor 2,50 euro (meerdere malen te gebruiken).Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen