Zien & Doen

Jeleukstefoto.nl

Jeleukstefoto.nl
Langestraat 40
7551 DZ Hengelo

jeleukstefoto.nl is in 2006 opgericht. Direct vanaf de eerste dag was ‘fotografie met plezier’ ons motto. Door de vernieuwende aanpak van fotografie heeft het bedrijf een bliksemstart gemaakt en is jeleukstefoto.nl inmiddels een begrip in Overijssel als het adres voor fotografie van mensen voor een betaalbare prijs.

Ook het bedrijfsleven heeft jeleukstefoto.nl inmiddels ontdekt voor fotografie voor de website, brochures en personeelsfoto’s.

Omdat wij beschikken over een grote en gezellige fotostudio met bar, is onze studio ook zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes gecombineerd met fotografie. Onze netwerkparty is daar een goed voorbeeld van. Iedereen voelt zich direct op z’n gemak en we bouwen iedere keer weer een spetterend feestje. In 9 jaar tijd zijn wij van een eenmanszaak gegroeid naar een team van 7 enthousiaste specialisten op het gebied van fotografie en film.Jeleukstefoto.nl | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.30 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen