Zien & Doen

Jachthaven Twentse Watersport Vereniging

Jachthaven Twentse Watersport Vereniging
Kanaaldijk 8
7555 PN Hengelo

De jachthaven van de TWV Hengelo

Gelegen op een prachtige locatie omringd door veel bomen en groen. De haven ligt aan het Twentekanaal aan de rand van Hengelo richting Delden en is in 2015 voorzien van geheel nieuwe steigers. De haven beschikt over ca. 80 vaste ligplaatsen en voldoende plaatsen voor passanten.

De haven biedt verschillende faciliteiten voor de passant. Een gezellige kantine met terras aan het water, een ruime gratis parkeerplaats, nette toiletten en douches, elektra op de steigers en diverse watertappunten. Een ruim gesorteerde grote supermarkt bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand. De haven is uitermate geschikt als uitgangspunt voor fietstochten door het prachtige Twentse landschap en een bezoek aan de gezellige binnenstad van Hengelo.

Passanten

Voor boten tot 12 meter lengte en maximaal 4 meter breed zijn er boxen beschikbaar voorzien van van een vingersteiger. Voor grotere schepen kan men contact opnemen met de havenmeester. De maximale diepgang in de haven bedraagt 1.50m.

Camperplaatsen

Vanaf 2016 is het terrein van de jachthaven ook toegankelijk voor campers. Er zijn 6 tot 9 plaatsen beschikbaar met zicht op de jachthaven. Het camperseizoen loopt vanaf 1 mei tot 1 oktober. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten op de jachthaven. Toegestane maximale lengte van de camper is 7 meter en de maximale verblijfsduur is 3x 24 uur aaneengesloten.

Kijk voor de laatste informatie op de speciale Facebookpagina over onze jachthaven.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen